MuPrink Gaming Community!
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Rules Error

Go down 
AuthorMessage
Pit_Bull

avatar

Posts : 44
Points : 61
Reputation : 0
Join date : 2009-07-29

PostSubject: Rules Error   Mon Aug 10, 2009 10:29 pm

Acolo jos la " SPECIFICATII IMPORTANTE " cred ca ati copiat regulamentul de la alt mu si ati uitat sa'l modificati ! Aici " Nu raspundem de itemele furate, respectiv conturile "sparte" , singura voastra responsabilitate fiind sa pastrati confidentialitatea contului dumnevoastra, respectiv parola, userul. Contu si parola nu se spun la nimeni niciodata nici macar la administratori sau GM. Deasemeni Liberatatea de exprimare a gandurilor si a opiilor este permisa pe ShadowsMu Server insa fara a prejudicia demnitatea, onoarea, viata particulara a jucatorului si nici dreptul la propria sa imagine.
Trebuie sa retinem ca nimeni nu este mai presus de Regulament. Toate acestea au fost trecute in regulament pentru a putea face din ShadowsMu un server cat mai civilizat unde buna-dispozitie si distractia sa fie la ele acasa! " in loc de ShadowsMu kred k ar trebui MuPrink What a Face
Ca sa nu cautati iata textul deja editat de mine " Nu raspundem de itemele furate, respectiv conturile "sparte" , singura voastra responsabilitate fiind sa pastrati confidentialitatea contului dumnevoastra, respectiv parola, userul. Contu si parola nu se spun la nimeni niciodata nici macar la administratori sau GM. Deasemeni Liberatatea de exprimare a gandurilor si a opiilor este permisa pe MuPrink Server insa fara a prejudicia demnitatea, onoarea, viata particulara a jucatorului si nici dreptul la propria sa imagine.
Trebuie sa retinem ca nimeni nu este mai presus de Regulament. Toate acestea au fost trecute in regulament pentru a putea face din MuPrink un server cat mai civilizat unde buna-dispozitie si distractia sa fie la ele acasa! "
Back to top Go down
View user profile
 
Rules Error
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
MuPrink-Join The Battle! :: PrinkMu Rules!-
Jump to: